10.7.2019 Karin – Usklajevanje ločitvenega sporazuma

From: Andrej Mertelj
Sent: Wednesday, July 10, 2019 12:47 AM
To: ‘Karin Mertelj’
Subject: 20190709_Mertelj_DelitevSP.docx

Karin,
Prosim poglej tole  In dopiši tam kjer so pike v popisu tvojega premoženja (upam da sem navedel vse, drugače prosim dodaj) Preglej tudi zneske, če sem se slučajno kje zmotil. Prihodke sem ocenil.

Lep pozdrav,
Andrej

 

From: Andrej Mertelj
Sent: Wednesday, July 10, 2019 12:52 AM
To: ‘Karin Mertelj’
Subject: RE: 20190709_Mertelj_DelitevSP.docx

Karin,
Še enkrat pogledal. Videl da je dal ven zaveze glede vzdrževalnine za otroka in nagrade.Nagrade so ok ker se tičejo tudi ***M in sem jih zato dal v oporoko. Ne vem pa zakaj ni dal vzdrževalnine. To se ti pa lahko zavežem tudi s posebnim dogovorom. Saj veš… »pacta sund servanda« J

Lp A

 

From: Andrej Mertelj
Sent: Wednesday, July 10, 2019 12:55 AM
To: ‘Karin Mertelj’ <karin.skufca@gmail.com>
Subject: 20190709_Mertelj_RazvezaZZ.docx

Pa še tole.Po novem se lahko razvežeš kar pri notarju če je sporazumna. Kar pomeni da ni treba par mesecev hoditi po sodiščih.

Lp A

 

—–Original Message—–
From: Karin Škufca Mertelj <karin.mertelj@gmail.com>
Sent: Wednesday, July 10, 2019 1:21 PM
To: uros.krizanec@s-k.law; Andrej Mertelj <Andrej.Mertelj@datalab.eu>
Subject: Obvestilo

Spoštovani,

Pišem vam v zvezi s podpisom predlaganega sporazuma s strani Andreja Mertlja o razvezi zakonske zveze med Karin Mertelj in Andrejem Merteljem. Zaradi slabega počutja, ki sem ga utrpela zaradi povzročenega težkega stresa s strani Andreja Mertlja in posledično izjemno slabe zdravstvene situacije mojega stanja, sem telesno in čustveno nesposobna, da se danes udeležim podpisa prej omenjenega predlaganega sporazuma.

Načeloma ne nasprotujem mirnemu in poštenemu dogovoru, vendar bom predložen sporazum predala v vednost svojemu odvetniku v upanju na čim hitrejšo in ugodnejšo rešitev nastale situacije za obe strani.

S spoštovanjem,
Karin Mertelj

Leave a Comment