Nadaljevanje Garage Sessions

Objavljen je nov, 8 del najinih debat. Posnet je bil še pred izolacijo, 29.2.2020. To pot o tem, kako popolna osvoboditev človeka pomeni njegov konec. Pa še o dolžnostih in pravicah, pa o prfuknjenih IG matkah, dolžnostih in pravicah ter še o marsičem.

Že med korono sva z Lenartom nekajkrat debatirala o tem, da bi bilo dobro nadaljevati z Garage Sessions. Pa sem bil jaz običajno preveč zaseden s šolanjem hčere, izzivi v službi, tožbami, borbo za hčere, objavljanjem Predobro & Preveč in vsem ostalim sranjem, ki so se mi nakopičila.

A sedaj je tega dovolj, zato ta teden štartava z novimi seansami. Dotaknila se bova aktualnih tem. Nove vlade, demonstracij (s katerimi ima Lenart kot ena od vodilnih figur tistih pred nekaj leti precej izkušenj), korona krize, svetovne situacije, alt-right in Antifa, … Skratka, zdi se mi, da si lahko obetamo zanimive, pa tudi humorne debate. Komaj čakam…

2 thoughts on “Nadaljevanje Garage Sessions”

  1. Odkrila te pogovore danes. Me veseli, da je med nami še zdrava pamet – ker v MSM dobiš občutek, da so vsi tipi brez mnenja (beri jajc), vse ženske pa zadete in nefunkcionalne v svojem self-love.

    Reply

Leave a Comment