Pet 8 & 9.3.2019: Vrnitev, pijančevanje & mamina prepoved

8.3. se ob kakih 1800 po 27 urah v avtu, letalu in letališčih se po dobrem vrneva iz poročnega potovanja. Pride nekaj obiskov, mislim da Vanja, Retar,… Karin nestrpno čaka Dašo in jo stalno priganja. Ob cca 0030 pride. Jaz grem spat ob 0300. Naslednji dan sva ob 1300 dogovorjena pri Mateji, Daša pa naj bi ob 1100 pobrala Krisa, ki ga pripelje njegov oče.

Ko se zjutraj ob 0900 zbudim in grem na stranišče, Karin še ni v postelji.Pogledam v sobo za goste, Daše ni, predvidevam da sta še vedno v garaži. Vstopim notri in jih naderem kaj počneta in da naj se spravita spat. Zaradi jet-laga grem nazaj spat, pozabim nastaviti uro (saj sva zmenjena z njenimi, bo že Karin) in zaspim do 1430.

Kasneje ugotovim, da je bil v tej noči skovan Karinin načrt. Z Dašo kot glavno svetovalko. To noč se je rodila odločitev da me zapusti. A manjka ji ključna komponenta – vir mojega molzenja še naprej. Daši njn prispeva 600€ preživnine ta malega, kupil ji je avto, kupil bi ji tudi stanovanje pa je noč pred ogledom preveč žurala, zaspala na ogled in tako ni bilo nič. A pravi vzrok pri teh pupah leži drugje: življenje pri starših pomeni babysitting za otroka; da nimaš stroška bivanja (položnice, flat tak kupi desc), z otrokom se lahko švercata na babičini hrani predvsem ga pa lahko goniš in žuraš saj  skrb in vzgojo otroka prevzame babi.

Zbudim se in vidim Karin spati ob meni. Skočim pokonci, glasno oštejem Karin »Spet smo zaspali! Pizda a tudi za 8. marec kosilo ne moremo biti točni?«. Zbudim Dašo ki komira v sobi za goste. Čisto je še zadeta in se mora podpirati da stoji. Jezuskristus – takale bo sedaj vozila otroka na Gorenjsko?

Popolna panika pri obeh, začne se hektično napravljanje in ličenje. Ne morem gledat, zato grem jezno kadit v garažo, na poti opazim 3 prazne steklenice šampanjca in prazno steklenico žganice.

Ob cca 1600 prispeva na kosilo, jasno so že vsi pojedli in Mateja je precej jezna. Pojeva kosilo, nato grem jaz s Francijem kadit na balkon. Vpraša me, zakaj sem jezen in mu povem zgodbo. Popeni in pove Mateji, ki znori nad Karin in jo hudo ošteje. Prepove ji piti alkohol. Vesel sem!!!

A situacija med nama s Karin postaja vedno bolj napeta. Zameri mi, ker sem jo »izdal« staršem. Razdražena je, ker ne more piti in stalno tipa, do kje sem pripravljen popustiti (koliko “izgovorov” za kozarček upoštevam) – brez da jo spet zatožim mami.

Tudi pomislim ne, da bi bil lahko glavni razlog razdraženosti detox, ki se je začel prvi dan odhoda na Florido in da je bila Daša in z njo pošiljka kokaina prva stvar, ki jo je potrebovala po vrnitvi v Ljubljano. Zato je Karin čakala preko polnoči – verjetno Daša ni mogla prej uteči tistega dneva  ljubimcu, srečni dobitnik mislim da je bil dan Iztok – pa še k Bxxxxx je morala po kokain.

Dva dni kasneje ima slikanje. V Viber napiše, da ima slabo vest zaradi narejenega, da ji je žal in da ima vročino.

2019-03-10 18:03:46 Andrej Hej, ste končali? Kako si? ??
18:19:52 Karin Oj
Peljemo se
Res nočem jamrati ampak tok pizdi že dolg nisem bila
Slaba vest, žal mi je in vročino k me sam se bolj pere
18:40:08 Andrej Saj bos kmalu doma?? Jaz berem& perem
19:20:33 Karin Smo prišli do avtoceste
19:20:40 Andrej Kul
19:20:47 Karin In bo trajalo dobre pol urce
19:20:49 Andrej 40 min maximalno
19:20:53 Karin Ja
19:24:01 Andrej Naročam Kitajca. Brez picanca. Nisem cel dan nič jedel ker sem te čakal.

Naroceno

 

Leave a Comment