Tor 26.3.2019: Operacija

Operacija ledvene hrbtenice, sledi 4 mesece mirovanja in prepoved torzijskih gibov ter absolutna prepoved dviganje več kot 2 kg.

Pred operacijo me Karin večkrat spomni, da naj vprašam doktorja, kdaj lahko seksava. Odgovor je bil 14 dni.

Pred operacijo nakažem 3.000€ na njen račun in ji rečem »Karin, lahko da se pri operaciji kaj zakomplicira, lahko da padem v komo ali pa umrem. Potrebovala boš nekaj časa, da urediš zadeve, za vmesni imaš pa tole, da boš lahko plačevala stroške hiše. Če bo pa vse ok, mi ga pa prosim nakaži nazaj, ker imam prihranjenega za opremo za barko«.

Prisvoji si tudi ta denar tako da jo moram za vračilo tožiti. Kakšen gnus od narkičke – da gre tudi ta/tak denar spustiti po nosu – a popolnoma pričakovano. Ne narkomani ne narcisi nimajo kaj dosti občutka, etike ali morale, narcistični narkomani (še posebaj kokainarji) pa še posebaj kulminirajo.

Operacija uspešna, Karin pride na obisk ob cca 1900 in za hec poslikam in objavim tole sliko na IG-ju. Slutnja prihodnosti?

ob 2200 si dopisujeva po Viberju. Sprašuje, če je Rudolf (moj penis) še mrtev in pove, da lika. Povem ji, da se prijatelja v Švici ločujeta, Karin pa mi napiše »Ona bi te takoj. Sam k ne ve da se mene faše zraven 🙂 🙂 🙂 :-)«

Leave a Comment