1.10.2019 – Dašin odgovor

Zdravo Andrej,

v svojem mailu navajaš laži in neresnice ter manipuliraš z dejstvi. Resnica je, da si prišel sam in nepovabljen za našo VIP mizo(1)  in sicer v mojo družbo, me pričel besedno maltretirati in mi groziti (2), nakar je Iztok pristopil do tebe in ti dejal, da se takoj odstrani od mize in ne nadleguj. Ti se seveda nisi hotel odstraniti, vse dokler te fizično od mize ni odvlekel varnostnik!(3) Kljub tvoji fizični odstranitvi od mize, si kasneje (čez dobre pol ure) ponovno poskakoval okrog mize v razdalji cca.2 m in izzival dalje z objestnim poplesavanjem, vendar se s teboj nihče ni ukvarjal, ker smo uživali na super eventu.

Že ko sem prvič šla na wc (4), si me prestregel in me 10 min verbalno moril, da sem jaz kriva za razpad tvojega zakona in sem ti ves čas dopovedovala, da mi prenehaj grozit in me napadati, ter da reši sam zadeve s Karin, mene pa pusti popolnoma na miru.

Kar se tiče Iztoka, je totalno zgrožen nad tvojim kretenskim nadlegovanjem za mizo, celo več, dejal mi je, da si enako njega prestregel, ko je šel iz WC-ja, ga verbalno moril in agresivno rinil v njegovo bližino(5)! Opozarjam te in ti polagam na srce, da Iztoka ne nadleguješ in se mu ne približuješ , ker s teboj absolutno ne mara imeti popolnoma nobenega opravka, ker si zanj manj kot drek na ljubljanski ulici!

Apeliram in te zadnjič opozarjam, da me prenehaš kontaktirat, me verbalno napadat in morit, ker se te zelo bojim in se počutim ogrožena. Razpad svojega zakona urejaj s Karin, jaz pa, kot me konstantno neupravičeno obtožuješ, nisem kriva za razpad vajine veze in še enkrat prosim, da zadeve kot odrasla človeka  urejata s Karin. Mene pusti popolnoma na miru, ker sem v življenju dovolj pretrpela ob razpadu mojega zakona pred leti in mi stres, ki mi ga povzročaš s tvojimi permanentnimi pisni in verbalnimi napadi, že načenja moje krhko zdravje in zaradi tebe ne bom zbolela.

Sem mati samohranilka in hočem v življenju mir, skrbeti za mojega krasnega sina in se imeti lepo. Torej, ne pošiljaj mi več nobenih mailov, sms-ov, ne kliči me in absolutno me več ne nadleguj na nobeni prireditvi, ne stopaj v mojo bližino oz. mojo družbo, ker se počutim, kot sem ti napisala – od tebe zelo ogroženo.

Če ne boš upošteval zgoraj zapisanega, bom ob tvojem prvem bilo kakšnem poskusu kontakta (sms, mail, klic na tel.,osebni stik) takoj odšla na policijo, prijavila vsa že prejeta pisna in verbalna nadlegovanja, vključno z zadnjim dogajanjem na Kurzschlussu (ki jih bom podkrepila s pričami in video materialom), ter proti tebi podala kazensko ovadbo za nadlegovanje in ogrožanje ter zahtevala sodno prepoved približevanja.

Daša

 

 

(1) Kot ponavadi sem imel “AAA Clearance” (Access All Areas – lahko greš na oder, v prostor z DJ-i, …), torej še 2 stopnji više kot VIP 🙂

(2) Rekel sem ji samo, če se zaveda posledic, ki sta jih skuhale

(3) ko sem videl da Iztok maha varnostniku sem sam mirno odšel

(4) ko sem kadil v zunanji kadilnici me opazi Daša. Ker je bila brez Iztoka je pristopila k meni z besedami “a misliš da je meni v interesu da se vse zve? Če Iztok pogrunta …”. Pogovor nato steče,  ker jo po 10 min začne skrbeti da naju vidi Iztok jo pospremim do WC-ja, jaz pa grem na VIP da me Iztok vidi in ne bo nič posumil

(5) Iztok me sreča ko odhajam cca 0330 na vhodu. Popolnoma pijan(?) se me loti, vpije name in me grabi za srajco. Mirno prenašam dokler ne začne omenjati Karin, takrat dvignem roko in nakažem da jo bo fasal. Zbeži globoko sklopnjen proti varnostnikom da ga zaščitijo. 

Leave a Comment