28.9.2019 – Mail Daši

Zdravo Daša,

Včeraj je bila spet pizdarija zaradi tebe. Iztok me je srečal na odhodu, me prijel za srajco in mi začel groziti. Med drugim omenjal moje SMS-e tebi ipd. Ves čas je skakal name in me celo prijel za vrat. Jaz sem bil zelo miren in poizkušal umiriti situacijo. Zaradi operacije je moja hrbtenice še vedno občutljiva in bi me brca ali močnejši udarec lahko spremenil v invalida.

Ko pa je začel omenjati Karin sem dvignil roko tudi jaz. Z eno sem ga prijel, z drugo nakazal da jo bo dobil ko je začel bežati. Hvala bogu da ni bilo potrebno naprej.

 

Sedaj moram videti, kako umirim tole zadevo z Iztokom. Zadnje stanje je, da se čez dva meseca dobiva in stepeva. Glede na njegove frustracije z mano celo verjamem, da je bil včerajšnji zaplet samo nadaljevanje te frustracije, ki je dobil včeraj dober povod, ko naju je videl govoriti. Prosim daj mi njegov telefon in upajmo na razum.

December in Kurzschluss bo tu zelo kmalu, jaz sem spet močan, izkušnje iz mladostniških hudih pretepov in jiujitsa pa še žive. Ne dvomim, da bom Iztoka pojedel, bojim se pa, da ga ne zlomim preveč ali da dobi kakšne trajne poškodbe in posledično fašem kake kazenske.

 

Vidiš Daša, kako dramatično posegaš v moje življenje s tvojim dramatiziranjem. In vem, da boš spet živela v prepričanju, kako ni nič s tabo povezano.

Si klepetulja in da vse zgobcaš. Celo Iztoku detajle dogajanja okoli naju s Karin. Kar mi ni niti najmanj všeč. In spet naredila dramo, ki naj jo potem rešujemo za tabo.

 

Včeraj sem imel občutek, da si se hotela pogovarjati z mano. Jaz sem danes v Radovljici in se lahko zvečer dobiva.

Pokliči me prosim ker imam rezervni telefon in nimam tvoje številke.

 

Lp

A

Leave a Comment