30.7.2019 – Karin – Komunikacije

From: Andrej Mertelj
Sent: Tuesday, July 30, 2019 2:58 AM
To: ‘Karin Škufca’
Subject: Komunikacije

Karin,

Prejle napisani Viber zahteva malo daljšo razlago.

20 dni mineva odkar si sredi pogovora zbežala iz hiše. 20 dni, odkar sva se zadnjič pogovarjala o najinih/tvojih problemih.

To pa je Karin nedopustno iz več razlogov.

Prvič, ne vem kaj sem ti naredil, da misliš da si zaslužim tako ravnanje: So vsa moja razvajanja, odkrivanja, ljubljenja, potovanja, … tako nepomemba proti 4 mesecem mojega »teženja« ker so stvari šle resno narobe z obveznostmi? Ker sem bil tečen? Ker se nisem mogel/hotel ljubiti s tabo toliko, kolikor si se hotela ti? Veš, eno od vprašanj, ki me najbolj muči je s čim sem si tvoje ravnanje zaslužil.

Drugič: Ljubil sem te iz vsega srca. In vem, da tudi ti mene.

Do tistega večera z Dašo na podstrešju, ko si svojo lojanost zamenjala: od mene nanjo. Ko so ti nešteti pogovori in viberji z njo pomenili več, kot neprijetne, a prepotrebne stvari ki sem ti jih pisal jaz. V zadnjih 14 dneh sem prebral vseh 3190. Nekatere večkrat. Si jih ti, mogoče? Je tvoja ljubezen v zadnjih 6 mesecih res tako brezpogojna kot trdiš v njih?

Tretjič: Cel čas me skrbi za otroka – odkar sem videl ClearBlue 27 dni po svoji operaciji. Od takrat me skrbi, s kakšnim koktejlom zdravil je bil otrok spočet. Nisem si pa nikoli mislil da še kaj drugega – toliko sem ti zaupal da mi tudi na pamet ni padlo kaj takega. Tudi ko sva skregana šla v posteljo zvečer sem počakal da si zaspala, potem sem ga pa pobožal prek tvojega trebuščka. Predstavljal sem si, kako ga vzgajam, kaj vse ga lahko naučim. Zakaj ignoriraš moja vprašanja? Jih boš zato lažje ali težje odgovorila? Zakaj ne zmoreš preproste spodobnosti in mi poveš: najin otrok je/ni živ, njuhalna sivina je šla tako in tako, Nifty pa bodo rezultati takrat in takrat, dolžan si mi polovico od X? Kaj sem ti naredil, da me tako mučiš z negotovostjo?

Četrtič: Kaj je ostalo od obljub, ki sva si jih dala pred zakonom in pred bogom? Je res »adijo dobro, adijo zakon«  nadometsilo »skozi dobro in slabo«? Zakaj s tem svojim obnašanjem kažeš sliko koristolovke in preračunljivke? Bom na koncu res moral priznati sam sebi, da nisem bil ljubljen mož ampak le računica, lestev, bankomat in vibrator?

Boš blokirala tole mojo pošto, da ti ne bo več treba brati mojih pisem?

Karin, če ne komunicirava privatno, potem bova komunicirala javno. Ker vem da spremljaš naš IG profil sem ti objavil par provokativnih slik da zbudim pozornost in spraševanje, najin statemen z Vanjo pa je verjemi – iskren. Verjetno ti je jasno, da boš z vtrajanjem v lažin in skrivanju izgubila prijateljico in zaupnico, ki te je zadnje mesece branila in se zate večkrat kregala z mano in mi ni verjela, ko sem ji govoril da se nekaj čudnega dogaja.

Prosim začni komunicirati z mano…

Če ne drugega iz spodobnosti in karme.

Andrej

 

 

Leave a Comment