28.07.2019 (sre): Zakhyntos – praznovanje Vanjinega RD

Vanjo spomni Facebook na objavo pred enim letom, ko smo križarili po istih otokih in prepošlje objavo Karin. »Mogoče kaj meni odgovori, mogoče bo še vse dobro in pride 5.8. z Bojanom«. Nobenega odgovora.

V avtu se pogovarjava, oba jezna na Karin. Ker nas je vse izdala s svojim odhodom. Ker z nobenim od njih, ki so mislili da so prijatelji, Karin ne komunicira. Žalostna, jezna – čakava pred semaforjem in Vanja reče »veš kaj, selfija ji pošljiva – da ji bo vsaj malo žal«. Narediva selfije in se pačiva kot »tipična Instagramerka« – žal je prav tak zadnje čase vedno bolj tudi Karinin profil. Iz mene butne »oh, fuck her. Že dovolj je uničla, gremo žurat vsaj za tvoj RD« in se slikava še z mojim iztegnjenim sredincem. Naj ve, da bo s takim ravnanjem izgubila prijateljico in zaupnico, ki jo je zadnje mesece na vse kriplje branila, zagovarjala in se zanjo kregala z mano. Ker ne želim zbujati pretirane pozornosti Karin na sliki ne #taga-m. Počakal bom dan na njeno reakcijo, če je ne bo ji pošljem še mail. Edina reakcija je, da Vanjo Karin blokira na Instagramu.

 

White party v Zakhyntosu. ***M, Nastja in Thomas ostanejo na barki, midva z Vanjo pa greva v Laganas. Skoraj enaka postava kot lani – manjka le Karin. Pa tako sta Karin in Vanja načrtovali to proslavljanje obeh rojstnih dnevov. No ja, po prvotnem planu bi morala biti zraven še Daša in Igor, a se je najprej Daša, potem pa še Karin samoizločila.

Vanja, Saška, Tasos – razplesani na terasi. Jaz blodim okoli na brusničnem soku in se trudim pozabiti. Poizkušam flirtat z nekaj več kot voljnimi mladenkami in se z njimi slikam. Najmanj za Škufco dražit bodo uporabne :-). Ne gre. Brezvoljen in z bolečim hrbtom se odpravim na teraso, in ob 23:30 rečem Vanji če greva domov. Na barki sva pred otroci. ***M razložim da je pozno, ampak ker je Nastjin zadnji večer je dopustno, da malo ponočuje a bomo sedaj pohiteli spat in bova brala jutri.

Barka zaspi, jaz pa v rutinsko pisanje tega dnevnika in razmišljanju. Vem da sledi našemu profilu. Pa se ne izda. Cela družina ignorira moja sporočila, klice…
20 dni od zadnjega prekinjenega in zbežanega pogovora s Karin.

Ok, če nočeš komunicirati z mano privatno, potem je čas, da začneva komunicirati javno. Objavim provokativne slike, ki bodo morale zastaviti vprašanja vsem, ki jih vidijo. Hkrati pa vem, da njen ego ne bo zdržal zavisti in FOMO-ja in bo reagiral. Zato najprej na prvi strani (naredimo zadevo manj očitno) objavim sliko naju z Vanjo iz prihoda na white party. Nato slike z dekleti. Optimalno bi bilo, da bi pomislila, da jo bodo nadomestile mlajše in lepše (za družbo že, ampak kako bi jo le lahko v celoti:-(. Fak, že prej sem zabetoniral srce, po temle dogodku bo pa sploh adijo, potem bom pa itak prestar) – poizkušam špikniti tam, kjer jo bo delovalo.

Kasneje izvem, da je.

 

 

 

 

 

 

<26.7.2019     29.7.2019>

Leave a Comment