Čet 11.4.2019 – Rentgen, VIP zabava v Celju

Že včeraj je bila prehlajena, smrka in se ne počuti dobro. A je kljub temu šla v Celje na vaje za modno revijo in ko je prišla [1].

Ob 0800 zbudim Karin in jo vprašam, če me bo peljala na rentgen. Je skurjena, zabuhla in prehlajena. Nekaj zamomlja. Preden jo do konca zbudim – obupam, SMS-am sosedi Nini, če me lahko pelje[2]. Je prosta, me zapelje, nekaj pred 1000 sem nazaj doma. Zbudim Karin, naredi čaj in kavo, nato se uredi. O bolezni ali slabem počutju ni več sledu. Ob 1300  me pelje k zdravniku in gre v Celje. Od zdravnika domov pridem s taksijem.

Karin se začne delovni dan v Celju šele s sestankom ob 1600, nato revija ob 2000. Po njej pa še slikanje in VIP zabava[3]. Lani sem bil, bilo je super. V pogovorih preko Viberja obžalujeva ker ne morem biti prisoten, a potovanje bi bilo 16 dni po operaciji preveč kritično. Čez dan si piševa, povem sem se z Robertom dogovoril za jutri, da grem – sedaj ko imam rentgenske slike – zaradi bolečin na pregled.

Na zabavi so Bravničar (ki jo po epizodi na StMarteenu niti ne pogleda), Tibor, Plesti, … Karin jo skupaj z dvema manekenoma zapusti že ob 2115 in pride  domov okoli 2200.

Ko pride domov se počuti bolje, v bistvu je prav razposajena in  me prepričuje in prepriča, da se spet ljubiva.[4].

[1] Po jutranjih znakih se mi zdi zelo verjetno, da sta z Dašo kokirali prejšnji večer na vajah za modno revijo.

[2] Če pa je bila »bolezen« posledica alkohola (kar sem sumil) in kokaina (kar nisem sumil) pa je to precej grdo.

[3] Precejšnja motivacija za »popravek« bolehnosti in pomanjkanja energije, Daša zagotovo zaužije kokain – kot po njunem pripovedovanju običajno na revijah.

[4] Jo je stimuliral zaužit kokain?

Leave a Comment