Pet 7.6.2019 – Kajenje, druga in tretja laž, domov v Šmarco

Zjutraj  ***** CENZURIRANO *******      kupila«.

Ob 1530 ***M poberem v šoli, in prideva na Vič, Karin skuha pasulj s kranjsko, ki ga ***M rada je. Z ***M preživiva popoldne in ob 1730 jo odpeljem do sestričniinega vrtca, kjer jo čakata moja starša. ***M spet jaha v soboto, to je razlog da naredim veselje staršema, ki bi ***M imela vsak dan, midva s Karin pa sva prosta in dogovorjena za večerni žur v Intercontinentalu.

Ob cca 1800 iz Kosez nadaljujem na Datalabov piknik. Čez kakih 45 minut pride SMS od Karin »Hoj, te hrbet boli? Si že v Kranju?«.

Zelo neobičajno, da je takole skrbna. Saj sem vozil že dalj kot do Kranja, pa nikoli vprašanj. »Ja, no prob. Ravno prišel…«.

Ob 2100 pride SMS »Kdaj se vrneš? Pokliči ko štartaš«.
Postanem sumničav, nič ne napišem ampak se pripeljem domov. Že ko pripeljem v ulico je vidim pred hišo parkiran Dašin avto, o tem obisku ne vem ničesar. Potiho grem okoli čez vrt saj ju slišim govoriti.

Z Dašo **** CENZURIRANO *******       14 dneh?«.

Dašo naženem domov »Daša, sorry, ampak danes si zadnjikrat tukaj ker so samo težave vedno ko sta skupaj!« .

Bentim ker sem ravno izgubil še 520€, saj bom moral (ker je reva samohranilka, jaz pa ne morem biti krut) refundirati že kupljeno letalsko karto. Pa še ekipa za prvi termin mi je razpadla.

Karin predlagam, da povabim Koturjeve iz Švice, saj se mi zdi da sta se z Ekaterino na Barocolani lani dobro razumeli. Karin mi potrdi.

Prepirava se do 2100, ko pošizim in ji rečem, da v tej hiši ne lažemo in jo že drugič odpeljem domov. Naj premisli, kam se bo vrnila, če ne misli nič vložiti v zakon. Računam tudi **** CENZURIRANO *******     

Karin do odcepa za Tomačevega ne verjame, da jo res peljem domov. Mislim da šele takrat obvesti Matejo da prihaja domov. Doma jo oddam, kaj dosti se ne pogovarjamo – žal ne morem ker sem res besen.

Kakšna gigantska **** CENZURIRANO *******      .

Zanalašč nadaljujem na zabavo od Kurzschlussov v Intercontinentalu. Z Jako se dogovarjam da za barko naredi ozvočenje in light show.  Od nekdaj je ideja, da bo na premcu diskač. Mislim si, da bo Karin od vsega najbolj obžalovala to da ni mogla zraven. Ostanem do kakih 0030, nato doma premišljujem kaj se dogaja in si dopisujem s Karin.

Leave a Comment