Septemberski trendi 

Inet-lajf:

ROX: Agenti + roboti in ropotarija

Cloneboti, spamboti, email boti, pecboti. Mali programčiči, ki se šetajo po različnih protokolih ineta in tam svojim gospodarjem delajo zastonj usluge. če si kul, maš svoje bote. Ne DL-jane ampak lastnosprogramirane ali vsaj lastnomodificirane.

 

SUX: Telekomov spor z univerzo

O tem da je Telekom imersoniziran hudič, katerega hotenja so precej oddaljenja od cilja družbenega podjetja smo v tej reviji že pisali. Najnovejši eksces, katerega posledica zna biti razpad univerzitetnega omrežja (in z njim verjetno tudi Arnesa) je trikratno povišanje cen za najem univerzitetnih optičnih vodov. Ker te cene niso pod nadzorom države, jih Telekom lahko dviguje kakor se mu dvigne. Dobrodošli v krasni novi svet.

 

Soc-Lajf:

ROX: Hacienda, Vodice (HR) in Hvar, Hvar (HR)

Kljub temu, da so v lepi njihovi diskači največkrat pod vsakim dostojnim nivojem, smo letos poleti odkrili dva, ki se jih ne bi sramovala niti Ibiza. Hacienda je zgrajena v obliki Haciende, ima notranje in zunanje plesišče. Glasba je k-w-l, folk tudi. Hvar je legenda zase. žuranje do jutra, kafiči ob obali nabito polni iberprimerkov obeh spolov, v diskaču pa imajo bazen, ki je kot nalašč za vodno-tehnične orgije. Zelo priporočljivo.

 

SUX: Bol na Braču

Vse tisto, kar Hvar ni. Zaplankan folk, drago kot pes, sicer modern a zanikrn diskač. Domačini uspejo vsako leto bolj uničiti nekoč zelo cool plac za preživljanje poletnega dopusta. Edini plus, vetra je bilo letos za surfanje obilo.

 

Babe-Lajf:

ROX: Liv Taylor

19 let, oče Aerosmith, nadarjena, noge do zvezd. Vse kar bi Pamela Anderson rada bila.

 

SUX: Pamella Anderson

Preveč let, preveč silikona, premalo talenta. Vse, kar Liv ni.

 

 

IRC-Lajf:

ROX: Jokerjev kanal

Jokerjev kanal #joker je delujoč in kolikor toliko obstojen. Nad njim bedi @jokerina, onehalfova botka. Mogoče bomo celo začeli prirejati tematske večere na njem (npr. BjamesBjeva diskusija o Cyberdatingu, Quattro meditira fastfood, LF tala brezplačne nasvete za friziranje italijanskih pločevink …)

 

SUX: Kanal #zmenki

Ko na kanal vdere trop mladcev in namesto žicanja deklet žicajo za ope, postane stvar brez veze. Ko se lajmerovina od mareek-a potem še spravi nukat, je pa vse že 2mač. Da dekleta nato hipno pobegnejo in zapustijo hiperhormonizirano adolescentno rajo z napol spuščenimi hlačami na cedilu, je pa vsakemu logično.

 

Slang-life

ROX: Client-Server Action

Eufemizem za medspolne odnose. še kaj nerazumljivega? Skrajno dobr in sploh pet zvezdic. Nagrada za najboljši pick-up line, ki bo vseboval ta izraz (predloge na joker@sagitta.si).

 

SUX: folklorni pseudoginekološki izrazi

P***a, K***c,.peder, … Podobni izrazi ne da nimajo kaj početi v občem komunikacijskem izrazoslovju ampak enostavno NIMAJO KAJ POčETI NIKJER

!!!! Najmanj pa v debati z neznanci !!!! Kapiš?

 

 

 

Leave a Comment