15.07.2019 (pon): Pregled za otroka

Na Viber vprašanje, kako je šlo 15.7. na pregledu, ne odgovori. Kar me zelo boli. Kasneje prijateljici pove, da itak me pregledi niso zanimali. Ne glede na to, »kako sem pameten, pa ne vem niti tega, da je pregled nuhalna svetlina«, saj jaz, lapsus-lingua, stalno omenjam »nuhalno sivino«.

Očitno se je odločila, da bo otroka obdržala – potem to pomeni da bom drugič oče in da me take stvari več kot zanimajo. Sploh če bom lahko otroka videl. Boli me, da ne vem, kako je z otrokom. Je bil test v redu? Je z otrokom kaj narobe? Jo skrbi, da bi iz slike izvedel nekaj, česar ne smem – mogoče datum zanositve?

Zgleda da ji ustreza, da skriva saj si lahko pušča manevrski prostor.Potem ko prevzamem stražo na barki Karin napišem pismo z vprašanji, ki mi rojijo po glavi. Napišem ga in odpošljem. A uro kasneje, ko hočem preveriti nek stavek ne najdem sporočila v nobeni Outlook mapi. Zato ga po spominu napišem še enkrat.

Spustim samo stavek o splavu, s katerim sem mislil če bo spet ubrala bližnjico. Nočem jo provocirati. Na vprašanja pa rabim odgovore.

***M moram povedati, na to da Karin več ne bo. Od tega, kako si predstavlja najin odnos z otrokom vpliva tudi na odnos ***M– ***K.  Sklenem da ji povem  zgodbo, da se je Karin zaljubila v drugega in me zapustila. O tem, da je pa noseča ji pa ne bom govoril nič.

Shit, v kakšne travme plezamo vsi skupaj. In to samo zaradi te preklete egoistke, ki jo prav nič ne briga, koliko gorja povzroča naokoli.

<11.7.2019   19.7.2019>

Leave a Comment