Tor 26.3.2019: Operacija

Zjutraj me Karin odpelje do MD Medicine, kjer imam operacijo ledvene hrbtenice. Po zlomih na kajtanju 2008 sem ob gradnji hiške na drevesu naredil napačen gib in mi je počil trak, ki je držal vretenca. Dreveni mi leva noga, so dnevi ko težko celo stojim. Zadnji dve leti sem se zdravil v Švici z blokadami, a je potreben resen poseg., ki sem ga načrtoval že več kot pol leta. Sodu je izbilo dno ko sem moral po Disneylandu kolovratiti na vozičku. Dovolj čakanja, gremo samoplačniško. Zbrusili mi bodo vretenca, naredili dezo in kletko, vse skupaj fiksirali še z dvema vijakoma. Po operaciji sledi 4 mesece mirovanja in prepoved torzijskih gibov ter absolutna prepoved dviganje več kot 2 kg. Če bom priden mogoče ujamem poletno jadralno sezono.

Takle sem bil večino časa ko me je Karin sekirala, se preprirala z mano,me posiljevala ter proti moji želji zanosila in načrtovala konec zakona.

Pred operacijo me Karin večkrat spomni, da naj vprašam doktorja, kdaj lahko seksava. Odgovor kirurga je bil “popolnoma nič najmanj 14 dni”.

Pred operacijo nakažem 3.000€ na njen račun in ji rečem »Karin, lahko da se pri operaciji kaj zakomplicira, lahko da padem v komo ali pa umrem. Potrebovala boš nekaj časa, da urediš zadeve, za vmesni imaš pa tole, da boš lahko plačevala stroške hiše. Če bo pa vse ok, mi ga pa prosim nakaži nazaj, ker imam prihranjenega za opremo za barko«.

Operacija uspešna, Karin pride na obisk ob cca 1900, ob 2200 si dopisujeva po Viberju. Sprašuje, če je moj tamal še mrtev  (šala glede na operacijo L5, iz katerega potekajo vsi živci spodnjega dela telesa) in pove, da lika.

Povem ji, da se prijatelja v Švici ločujeta, Karin pa mi napiše »Ona bi te takoj. Sam k ne ve da se mene faše zraven :-):-):-)«

Leave a Comment