Tor 15.3.22: Nadaljevanje Frančiškovega nasilja

In včeraj zvečer novo pismo Frančiška mojim staršem. Očitno ga je prijela pisalna žilica in sedaj svoje nebuloze razširja že vsakih nekaj dni. To pot ne samo materi, ampak tudi moji sestri. Tekst, kot ponavadi, na ravni druge triade osnovne šole. Očitno je to največ, kar ta “glava družine” zmore. Logika in razmišljanje – neobstoječe.

Pozdravljeni , Bea.

Andrej svojo hčerko kliče B*****,ker ni mogel izbrati on imena.Kakšen ego,a. Ime ji je ****K  Škufca

Se opravičujem ,ker nisem mogel takoj odgovoriti,kar tvoj sinček piše. Še nič takega nisem napisal pa že določene zelo boli. Samo da omeniš starše,je vsega konec.ČUDNO. Pustim vas na miru kot drek na cesti ampak ne, vi ne vem od kod napišete 1000 strani žaljivk,poniževanj itd. Mertelj.eu ,tukaj vse izveš,ampak saj vidva to dobro vesta. Ve se kakšna oseba je zmožna te svinjarije objavljati. Samo v vednost tukaj vam ne bo uspevalo -neuspevalo kot pri prejšnjih dveh družinah,ko se iživljate nad njimi.

Kakšna moč , karakter,pravi dec -možakar je vajin sinko Andrejček.

Tega verjetno ne vesta,bom povedal kako je vzgojen vajin sinko Anrejček.

Prišel je na naš dom,ker je vedel ,da nobenega ni doma razen Karin z dojenčkom in pa mama stara 90 let. Začel je zbijati po vratih ,groziti mami.Toliko časa dokler Karin ni poklicala policije. No takrat je ušel,ker se je ustrašil.Kakšna moč,možatost,pravi kereljc,da se upa spraviti na 90 let staro žensko in mlado mamico. (realen opis dogajanja je tule op. AM)

Res neverjetno kako je močan ta vajin sinko,in da ne govorim o vzgoji ,in okolju ,ki ga tako omenja. Tako jo je prestrašil ,da se še na dvorišče ni upala.

Naj raje objavi tožbe ki jih je izgubil in pa policijske zapisnike,da bodo vsi videli.VZGOJA!!!!!!!!OKOLJE!!!!!!

Bravo takih dedcev se manjka. Se sploh ne morem naveličati pisati o tem dogodku,tej super moči ki jo izkazuje vajin sinček nad samo 90 let staro mamo.VAU.

Zakaj ni prišel takrat ,ko sem jaz doma in zbijal po vratih.Dobro je vedel kdaj mora priti

Toliko časa smo pa  bili skupaj ,da sem marsikaj slišal iz vajinih ust,kar sta govorila o drugih in obratno kar je Andrejček govoril o svojem otroštvu in mladosti.

Malo bom še počakal potem bom pa verjetno začel tudi jaz malo tipkati. Saj ste mi kar dosti povedali,tako da ne bo dolgčas.

Recimo kaj si -Bea govorila o svojih vnukinjah-obeh. Tukaj ne mislim na ****K Škufca,ker je do danes še nista uspela obiskati. Saj razumem ,tako se sramujeta sina ali pa bojita ,da tudi poklicati ne upata.Sramota.

Kar pa se tiče sodnih postopkov pa mi je zelo žal ampak tukaj se lahko zahvalita samo svojemu sinčku Andreju.

Ampak ne skrbeti saj bodo ti procesi trajali samo 3-5 let nič dalj,vsaj upam. Bomo že ,midva že tri leta hodiva po sodišču zaradi tvojega sina.Berejo pa samo njegove namišljene-izmišljene izjave,nič pametnega.

Za danes bo dovolj. 

In recita svojemu sinu,da naj se začne ukvarjati s seboj in to zelo intenzivno,da bo uspeh na koncu.Če bo še pisal laži in provociral,bom jaz verjetno začel pisati o vaši družini.

Lep večer vsem skupaj.

Ponoven dokaz, kaj lahko pričakuješ od te mafijske družine (v pravnem jeziku: hudodelske združbe). Kako prav je naredila bivša od Klemena, ko je ob spoznanju njihovega resničnega obraza spokala (Klemenu) kufre in ga postavila pred vrata. Dragi Karinini bodoči snubci in Klemenova dekleta – naj vam bo tole v pouk in previdnost: za razliko od mene ne boste mogli reči, da niste vedeli 🙂

Frančišek dragi, tebi pa samo tole. Večkrat sem te prosil, da bi se pogovorila o dogajanju. Pa si nisi upal – rep med noge in Mateji pod krilo, potem pa ven bevskati na šibkejše. Spravljaš se na moje sosede, mojo mater, mojo sestro. Kdo v tej zgodbi je desc, kdo pa čivava je jasno razvidno iz tvojih pisem vsej Sloveniji in širše. Verjemi, tudi če bi hotel, takega sramotenja družine Škufca, kot ga izvajaš ti, nisem sposoben 🙂 Tako da prosim, čimprej začni pisati in objavljati. Zgodbo tvoje hčere čakamo že več kot dve leti… 

Bodisi to, bodisi ubogaj Matejo, ko ti reče “Bodi že enkrat tiho, Frančišek!“.

Leave a Comment