Sre 20.10.21: Škufce bi spet dnar!

Po tem, ko je “Karin po razhodu ostala brez vsega” , ko je propadel zahtevek po preživnini 1800e mesečno zanjo, ko je odstopila od tožbe na razdelitev premoženja, ko ni uspelo izsiljevanje z javnim mnenjem,  ko ni uspelo izsiljevanje s starejšo hčero in ko ne uspeva izsiljevanje z mlajšo hčero so si Škufce spomnili novega načina, kako bi nekaj mojega denarja vseeno prišlo k njim.

V sredo sem prejel tožbo Francija in Mateje Škufca, ki me tožita za 10,000 EUR (Franci) in 12,000 EUR (Mateja) odškodnine zaradi žalitev in duševnih bolečin. V kolikor bom pa še kaj napisal o njiju na blogu pa si želita še 4.000 EUR za vsako tako mojo objavo.

Tule je tožba…  Moj oseben odgovor na te obtožbe bom upam da uspel napisati tule naslednji teden. Uradni, skupaj s protitožbo Mateje Škufca za blatenje v Slovenskih novicah pa dobi sodišče od moje odvetnice v zakonskem roku. A tamle v Šmarci razmišljajo sploh o čem drugem kot o denarju? Ogabno…

Če pa bi Škufce dejansko želeli mir in spoštovanje, potem bi verjetno razmišljali o svojem početju in spremenili obnašanje. Objave, zaradi katerih tožijo so namreč resničen opis njihovih dejanj. Utišanje resnice pa še nikoli ni delovalo!

PS: še opomba glede članka na Požareportu: “grelka postelj znanih Slovencev” ni moje poimenovanje pač pa so jo tako označili na Slovenskih novicah.

20211019 Tožba FranciMateja Print Redacted

Leave a Comment