Kokain v nosečnosti

Ni važno če si dobra mama,
važno je, da je mama dobro!

(c) by @Ana__Tavcar & @KarinSkufca

Napisano in objavljeno 27.3.2020, preurejeno in skrajšano 25.5.2020 ko sem podroben opis dogajanja prenesel v Andrejevo zgodbo.

Kaj je bil vzrok, da je Karin Škufca zbežala od doma in zapustila zakon 7.7.2019?  Zgodba gre skrajšano takole (za podrobnejši opis pa preberite Predobro & Preveč oziroma sledit linkom na datumih…

V tednu med 24. in 28.6.2019 sem v Termah Čatež na rehabilitaciji in fizioterapiji po operaciji hrbtenice.

**** CENZURA ****

V soboto 6.7.2019 z.**** CENZURA ****

Ko se v nedeljo 7.7.2019 vračam **** CENZURA ****

V ponedeljek 8.7.2019 ji t**** CENZURA ****

V torek 9.7.2019 me**** CENZURA ****

Lase pošljem na test. 6.9.2019 dobim odgovor. Prosim jih namreč, da pregledajo 2.5cm od korenine, pa morajo praktično vsak las pogledati pod mikroskopom in ga pravilno odrezati. Zakaj 2.5cm? Lasje rastejo od 1.0-1.8cm na mesec. Kar bo pomenilo, da testiramo za obdobje nosečnosti: od maja do julija. Rezultat je sicer pričakovan a me kljub temu preseneti in razžalosti. Že ko sem 8.7.2019 gledal in slišal, kako mi Mateja zatrjuje, da je bil test »300% negativen« sem vedel, da laže. Danes imam potrditev. Shit, ni samo kokain ampak tudi amfetamini in metaamfetamini. Kar pomeni da  ji je verjetno Daša prinašala (ali Karin sama kupovala drugje)  nečisti, ulični kokain zmešan z bogvečim. Ali pa je vedoč vzemala tudi ostalo? Metamfetamini so se konec-koncev včasih v farmaciji uporabljali za hujšanje. Ali še vedno ohranja postavo s’ kemijo namesto z vadbo? Glede na to, da se okrog hvali s svojo postavo in se dogovarja za modne angažmaje kot noseč model je čisto možno, da je prva prioriteta postava.

 

 

 

 

Ko v novembru ’19 začne še striči in barvati svoje lase, svetinjo na katero je bila tako ponosna, da barve niti blizu ni smelo biti, je to samo še droben pokazatelj, da nekaj skriva. V maju 2020 odkrijem pa še post na Facebook strani frizerskega salona Dok, kjer skoraj dobesedno to prizna.

 

 

Ni važno, da si dobra mama, ki skrbi za dobrobit otroka ki ga nosiš.
Bolj je važno, da si dobro.
In če nisi, te črtica kokaina hitro “popravi”.

 

 

Leave a Comment